Ev Yaşam Xiaomi, Taşınabilir Powerbank ile Çalışan Ayaklı Vantilatör Modelini Piyasaya Sundu!

Xiaomi, Taşınabilir Powerbank ile Çalışan Ayaklı Vantilatör Modelini Piyasaya Sundu!

Xiaomi, yeni akıllı cihazlarına bir yenisini ekledi. Mijia Floor Fan Pro adını verdiği yeni ayaklı vantilatör modeli, powerbank ile çalışabiliyor. İşte detaylar… 09-05-2024

Xiaomi, yeni akıllı cihazlarına bir yenisini ekledi. Mijia Floor Fan Pro adını verdiği yeni ayaklı vantilatör modeli, powerbank ile çalışabiliyor. İşte detaylar…

 

Yaz ayının gelmesi ile beraber vantilatörlere olan ilgi artış gösteriyor. Ev içerisinde kullanılan ve avantajlı teknolojiler sunan Mijia markası, şimdi de ayaklı vantilatör modelini sundu. HyperOS işletim sistemine sahip bu cihaz hem ince bir tasarıma sahip hem de powerbank ile çalışabiliyor. Tabii bu vantilatörün özellikleri sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Öne çıkan birçok özelliği, kullanıcıları heyecanlandırmayı başardı.

 

Xiaomi Taşınabilir Vantilatörün Özellikleri Neler?

Xiaomi Mijia Floor Fan Pro tam olarak 8,7 santimetre inceliğinde üretildi. Yani Mijia Floor Fan Pro’nun birçok vantilatör modelinden çok daha ince olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle cihazı saklamak ve konumlandırmak çok daha kolay oluyor. Aynı zamanda Xiaomi bu konuda oldukça sağlam bir saklama kutusu sağlıyor. Ekstra olarak Xiaomi, cihazın çok basit ve birden fazla şekilde kontrol edilebildiğini belirtiyor. Bu tarz yöntemler arasında ise yaklaşık 30 metrelik mesafeden bile kontrol etmeyi sağlayan Bluetooth kumandası ve fiziksel düğmeleri bulunuyor. Üstelik HyperOS Connect ile Xiao AI sesli asistana sahip olan pervanesi sesli bir şekilde kontrol edilebiliyor.

 

Mijia Floor Fan Pro 9 Farklı Rüzgâr Moduna Sahip

Xiaomi Mijia Floor Fan Pro 7 pervane kanadına sahip ve aynı zamanda saniyede 25 metreküp rüzgâr oluşturabiliyor. Mi Home uygulaması içerisinden de kontrol edilebilen vantilatör, dokuz farklı rüzgâr seçeneğini barındırıyor. Rüzgâr hızı ise tam olarak 100 farklı kademeye sahip. Rüzgâr seçenekleri arasında teras, göl kenarı ve bahçe gibi alternatifler mevcut.

 

Cihazda doğrudan prize takılabilecek USB Type-C girişi bulunuyor. Böylelikle uygun bir powerbank yardımıyla priz olmayan yerlerde kullanılabiliyor. Xiaomi markasına göre bu cihaz 1000mAh’liik bir powerbank ile birlikte düşük hızda tam olarak 22 saat çalışabiliyor.

 

Mijia Floor Fan Pro Fiyatı

Xiaomi’nin yeni ürünlerinden olan Mijia Floor Fan Pro, akıllı ev sistemleri arasında önemli bir avantaj sağlıyor. Özellikle yaz ayları yakınken birçok kullanıcıyı mutlu edebilir. Mijia Floor Fan Pro güncel fiyatı ise Çin’de 399 yuan yani ortalama 1800 TL gibi bir fiyat etiketiyle satışta.